Obaveštenje COVID-19 pročitajte OVDE

VILA SPYROS / SIVOTA

/ Leto 2023 / Grčka - Apartmani / Sivota

Kao što je Sivota ušuškana u prelepi mali zaliv, tako se i vila Spyros lepo ušuškala u prostrano zeleno dvorište sa garniturama za sedenje, roštiljem i sopstvenim parkingom. Vila Spyros svojim gostima nudi miran i stressfree odmor pre svega zbog svog položaja. Jedna od najslikovitijih plaža, Zavia, je udaljena samo 500 m, a isto toliko će Vam trebati i do marine i šetališta gde su koncentrisani restorani i kafići u kojima ćete sigurno, u večernjim satima, uživati pored mora. Supermarket i pekara su udaljeni 150 m. Vila raspolaže sa trokrevetnim i četverokrevetnim apartmanima. Svaka smeštajna jedinica je opremljena čajnom kuhinjom, TWC, TV, WiFi, klima uređajem čije korišćenje je uključeno u cenu i terasom. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana.

 

A 1/3: dva standardna ležaja u spavaćoj sobi i jedan standardni ležaj u delu sa čajnom kuhinjom;

A 1/4: dva standardna ležaja u spavaćoj sobi i dva standardna ležaja ili jedan na razvlačenje u delu sa čajnom kuhinjom.

Google maps:
Latitude: 39.406475
Longitude: 20.247434
Cenovnik u pripremi..


NAČINI I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana,  ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.


PROGRAM PUTOVANJA

1. Dan – sastanak grupe u Novom Sadu – parking kod lokomotive u 14:00h, polazak u 14:30h/Beograd- parking prekoputa Buvlje pijace  sastanak grupe u 15:30h, polazak u 16.00h. Putovanje preko Srbije i Makedonije, sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i pauza za odmor.  
2. Dan –dolazak u Grčku na izabranu destinaciju, smeštaj  uz asistenciju predstavnika u izabrani smeštajni objekat
2/11. Dan– boravak na bazi 10 noćenja  u izabranom objektu  na bazi izabrane usluge .

12.Dan - napuštanje smeštajnih kapaciteta  do 09:00h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme. Polazak autobusa  sa destinacije oko 17:00h. Noćna vožnja kroz Makedoniju ka  Srbiji

13.Dan -  Dolazak u Beograd /Novi Sad u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • prevoz autobusom turističke klase (ukoliko se koristi prevoz) na relacijama navedenim u programu
  • najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
  • usluge licenciranog pratioca grupe
  • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
  • troškove organizacije i vođenja aranžmana
  • medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • fakultativne izlete i ulaznice
  • osiguranje od otkaza aranžmana
  • individualne troškove

Preporuka