SANI CLUB & SPA 5* / SANI

/ Leto 2020 / Grčka - Hoteli / Kasandra hoteli / Sani

SANI CLUB 5* / SANI

LOKACIJA: Na peščanoj plaži, porodični hotel u okviru luksuznog kompleksa Sani resort, 80 km od Soluna i 10 km od mesta Nea Fokea. Izgrađen u stilu prizemnih bungalova, raspolaže sa 205 soba. Gosti mogu koristiti usluge mini busa koji vozi u okviru Sani resort-a kao i usluge lokalnog busa koji ide do obližnjih gradića Kalitee, Afitosa, Nea Moudane, Nea Fokee. Intimna okolina ovog luksuznog hotela sa fantastičnim pogledom na planinu Olimp i Egejsko more nudi niz pogodnosti i zabavnih aktivnosti na i van vode kako bi zadovoljio sve uzraste. 

SADRŽAJ: Plaža duga 7 km, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, salon lepote, spa centar, hamam, sauna, đakuzi, parno kupatilo, masaže, restoran, a la carte restoran, barovi, kafeterija, taverna, bebi servis, mini klub 4-16 god., dečije igralište, animacija za decu, dečiji bazen, bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži, peškiri za plažu, recepcija, wifi, internet ugao, lobi, lift, prostorija za prtljag, parking, vozilo za prevoz gostiju, usluge pranja i peglanja, iznajmljivanje automobila, bicikala, brodova, prodavnice, TV sala, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, košarku, fudbal, stoni tenis, pikado aerobik, joga, sportovi na vodi, časovi ronjenja, odbojka na pesku, teretana...

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (samoposluživanje na bazi švedskog stola), uz mogućnost doplate za pun pansion.

SOBE: Sve sobe imaju kupatilo, terasu ili baštu, klimu, mini bar, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu / čaj, DVD plejer, fen za kosu, wireless internet. 

Jednokrevetna soba pogled bašta

Oko 34 m2, sa pogledom na baštu. Imaju spavaću sobu, obično sa francuskim ležajem namenjenim za 1 osobu, i privatnu terasu sa garniturom od bambusa.

Jednokrevetna soba pogled more

Oko 34 m2, sa pogledom na more. Imaju spavaću sobu, obično sa francuskim ležajem namenjenim za 1 osobu, i privatnu terasu sa garniturom od bambusa.

Bungalov soba pogled bašta

Oko 34 m2, smeštene u bloku bungalova, sa pogledom na baštu (francuski ili 2 odvojena kreveta i sofa). Predviđene za 2-3 osobe.

Bungalov soba pogled more prizemlje

Oko 34 m2, nalaze u bloku bungalova, u prizemlju, s pogledom na more (francuski ili 2 odvojena kreveta i sofa). Predviđene za 2-3 osobe.

Bungalov soba pogled more sprat

Oko 34 m2, smeštene u bloku bungalova, na spratu, sa pogledom na more (francuski ili 2 odvojena kreveta i sofa). Predviđene za 2-3 osobe.

Deluxe soba sa privatnom baštom

Oko 34 m2, smeštene u bloku bungalova, sa panoramskim prozorima i malim privatnim vrtom sa garniturom za sedenje. Imaju francuski ili dva odvojena ležaja i sofu, namenjene za 2-3 osobe.

Deluxe soba pogled more sa privatnom baštom

Oko 34 m2, smeštene u bloku bungalova, sa panoramskim prozorima sa pogledom na more i malim privatnim vrtom sa garniturom za sedenje. Imaju francuski ili dva odvojena ležaja i sofu, namenjeni za 2-3 osobe.

Junior bungalov suite sa privatnom baštom

Oko 37 m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledom na more (francuski ili dva odvojena kreveta i sofa). Imaju privatni vrt sa garniturom za sedenje, predviđene za 2-4 osobe.

Bungalov suite sa jednom spavaćom sobom i privatnom baštom pogled bazen

Oko 55 m2, sa pogledom na bazen. Imaju zasebnu spavaću sobu, dnevnu sobu i privatni vrt. Predviđene za 2-4 osobe.

Bungalov suite sa jednom spavaćom sobom sa privatnim bazenom pogled more

Oko 55 m2, sa pogledom na more. Imaju zasebnu spavaću sobu, dnevnu sobu sa trpezarijom i privatni bazen. Predviđene za 2-4 osobe.

Family bungalov pogled more

Oko 68 m2, sastoji se od dve povezane deluxe sobe, sa pogledom na more. Pogodan za porodice sa decom, predviđen za 2-6 osoba.

Bungalov suite sa dve spavaće sobe sa privatnim bazenom direktan pogled more

Oko 120 m2, sa direktnim pogledom na more. Imaju dve odvojene spavaće sobe, dnevnu sobu sa trpezarijom, dva kupatila, privatni vrt sa garniturom za sedenje i privatni bazen. Predviđene za 2-6 osoba.

Bungalov suite sa dve spavaće sobe sa privatnom baštom pogled bazen

Oko 100 m2, sa pogledom na bazen. Imaju dve odvojene spavaće sobe, dnevnu sobu, dva kupatila i privatni vrt sa garniturom za sedenje. Predviđene za 2-6 osoba.

Website: www.sani-resort.com 

Google maps:
Latitude: 40.091960
Longitude: 23.312209
Cene su izražene u eurima po osobi i danu


•Navedeni popusti se odnose na cenu u tabeli

Cena  aranžmana je izražena u eur po osobi,  plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Datum iz tabele se odnosi na period boravka. Polazak  autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

Doplata za polaske iz drugih gradova (van Beograda) se nalazi na kraju cenovnika.

• U koloni broj gratis pomoćnih ležaja 1PL/2PL označava da postoji pomoćni ležaj; osoba na pomoćnom ležaju plaća samo cenu prevoza ukoliko ga koristi

 

LEGENDA:  

• ADL – odrasla osoba

• CHD –deca 0 - 7 godina

• STD - Studio – jedna prostorija

 APT - Apartman – jedna spavaća soba + kuhinja ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj i kuhinja

• DPL Dupleks apartman – dve spavaće sobe + zasebna kuhinja

• * – kod smena obeleženih zvezdicom ne postoji mogućnost umanjenja cene za sopstveni prevoz

PROMO – promo sobe nisu istih standarda kao ostale smeštajne jedinice u vili (može se razlikovati veličina sobe, kuhinje ili terase koje mogu biti izdvojene, opremljenost, pozicija, pogled i drugo)

Cenovnik hoteli 2020

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti


NAČINI I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana,  ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja

poslednji dan  boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

*smeštaj u odabranom hotelu po  odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru

*usluge predstavnika

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

* Putno osiguranje

Individualne troškove putnika

* Prevoz do odredišta

* Od  01.01.2018 je obavezna boravišna taksa koja se naplaćuje na recepciji hotela  po dolasku:

Hoteli 5* - 4€ po sobi po noći, Hoteli 4* - 3€ po sobi po noći, Hoteli 3* i niže kategorije 1.5€- 2€ po sobi po noći

 

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE!

* Rezervacije hotela se vrše tako što je potrebno uplatiti  40%, a ukoliko je putovanje bližnjeg datuma od 15 dana, u tom slučaju se uplaćuje kompletan iznos aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije do 48 sati (ne računajući vikend – subota/nedelja i neradne dane). po uplati akontacije. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.

 *Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 1500 dinara po rezervaciji.

Načini plaćanja:

* svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

* gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

* platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

* mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)

* čekovima građana najkasnije do 15.12.2020, datumirani svakog 15-og u mesecu.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

NAPOMENA ZA POPUSTE :

***Agencijski popust se ne sabira sa hotelskim popustom.

***Agencijski popusti medjusobno se ne mogu kombinovati 

***Hotelski popusti se odnose na devizni deo u tabeli na OSNOVNU CENU, ne odnose se na doplate 

 

NAPOMENE:

* Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.

* Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da  ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste  ili više kategorije.

*O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.

*“Late arrival,, (kasni dolazak): hoteli cuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite  nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka. U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te nece uvažiti zahteve za naknadu troskova

*Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.

*Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.

* Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.

*Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.zeustravel.rs

*Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.

*Zeus travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

*Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja  nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka.

*Usluga prevoza putnika se vrši samo do hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori, Beograd-Sarti, Beograd-Sivota-Parga, Beograd -Paralia. Termini za navedene destinacije ukoliko se koristi autobuski prevoz se nalaze u cenovniku apartmanskog smeštaja. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel.

*U zavisnosti od broja putnika za Kassandru/Sithoniju (ispod 35), postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod grada Nea Moudania

Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.

Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.

*Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost .

*Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Zeus travel, licenca OTP 41/2020, kategorija licence A25 od 30.01.2020.

 

Preporuka