Obaveštenje COVID-19 pročitajte OVDE

NIKKI BEACH RESORT & SPA 5 * / PORTO HELI - PELOPONNESE

/ Leto 2023 / Grčka - Hoteli / Peloponez

Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli prostire se na 8,000 kvadratnih metara i obuhvala 66 vrhunskih soba i apartmana, 2 restorana, brendirani svetski poznati  Beach Club, Nikki Spa, Tone Fitness centar i jedinstvene vrhunske sadržaje.

Probitno je izgrađen 1970ih, a komplentno je transformisan u glamourozni boutique resort i to je jedini hotel na obali koji ima panoramski pogled bez prepreka na blistavo Egejsko more.

Sobe imaju pogled na more, osim promo rooms, LCD TV, VDA sistem, telefon, pristup brzom WI-FI internetu, nespresso aparat za kafu i toaletnu opremu u kupatilu.

Nikki Beach restoranski koncept je sa naglaskom na sveže ukuse i porodične obroke, idealan gastronomski užitak i za jutro i za veče.

The Beach Club je oblikovan u istom savremenom obliku sa stilom. Opustite se u prostoru pored bazena uz specijalne koktele i šampanjac. Uživajte u lokalnim specijalitetima uz svežu ribu i salate. Nikki Spa i Tone fitness center su pravo mesto za obnovu vaše energije.

SOBE:

Lux sobe sa pogledom na more imaju panoramski pogled na zaliv Porto Heli. Sobe su veličine 51 - 60 m2. Sve sobe sadrže posebne MyBar minibarove sa velikim izborom flašica od 750 ml vina i alkoholnih pića, koji se u potpunosti može adaptirati prema vašim potrebama, Nespresso aparate za kafu, pristup internetu, LCD TV, a u kupatilima tuš kabine i kade sa Malin & Goetz kozmetikom.

Signature suite sa pogledom na more imaju panoramski pogled na zaliv Porto Heli. Sobe su veličine 60 - 75 m2. Sve sobe sadrže posebne MyBar minibarove sa velikim izborom flašica od 750 ml vina i alkoholnih pića, koji se u potpunosti može adaptirati prema vašim potrebama, Nespresso aparate za kafu, pristup internetu, LCD TV, a u kupatilima tuš kabine i kade sa Malin & Goetz kozmetikom.

Ultra suite sa pogledom na more imaju panoramski pogled na zaliv Porto Heli. Sobe su veličine 83 - 94 m2. Sve sobe sadrže posebne MyBar minibarove sa velikim izborom flašica od 750 ml vina i alkoholnih pića, koji se u potpunosti može adaptirati prema vašim potrebama, Nespresso aparate za kafu, pristup internetu, LCD TV, a u kupatilima tuš kabine i kade sa Malin & Goetz kozmetikom. Sadrže krevet tipa king ili twin-size i sofu u delu predviđenom za dnevni boravak. Postoji i opcija soba povezanih vratima sa sobama tipa Ultra Suites.

Lux suite sa pristupom zajedničkom bazenu imaju panoramski pogled na zaliv Porto Heli. Sobe su veličine 51 - 67 m2. Sve sobe sadrže posebne MyBar minibarove sa velikim izborom flašica od 750 ml vina i alkoholnih pića, koji se u potpunosti može adaptirati prema vašim potrebama, Nespresso aparate za kafu, pristup internetu, LCD TV, a u kupatilima tuš kabine i kade sa Malin & Goetz kozmetikom.

Ultra roof top suite sa jacuzzijem i pogledom na more su dizajnirani za ultimativnu udobnost, opremljeni krevetima tipa king i sofom u delu predviđenom za dnevni boravak.  Imaju panoramski pogled na zaliv Porto Heli. Sobe su veličine 83 - 94 m2. Sve sobe sadrže posebne MyBar minibarove sa velikim izborom flašica od 750 ml vina i alkoholnih pića, koji se u potpunosti može adaptirati prema vašim potrebama, Nespresso aparate za kafu, pristup internetu, LCD TV, a u kupatilima tuš kabine i kade sa Malin & Goetz kozmetikom.

Ultra suite sa privatnim bazenom i pogledom na more Sadrže krevet tipa king i sofu u delu predviđenom za dnevni boravak. Postoji i opcija soba povezanih vratima sa sobama tipa Ultra Suites. imaju panoramski pogled na zaliv Porto Heli. Sobe su veličine 86 - 166 m2. Sve sobe sadrže posebne MyBar minibarove sa velikim izborom flašica od 750 ml vina i alkoholnih pića, koji se u potpunosti može adaptirati prema vašim potrebama, Nespresso aparate za kafu, pristup internetu, LCD TV, a u kupatilima tuš kabine i kade sa Malin & Goetz kozmetikom.

Website: www.nikkibeachhotels.com

 

Google maps:
Latitude: 37.318055
Longitude: 23.157382
Cenovnik u pripremi - ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE AGENCIJU


U skladu sa Zakonom 4389/2016, od 1. januara 2018 u hotelima u Grčkoj naplaćivaće se boravišna taksa u zavisnosti od kategorizacije hotela. Taksa se plaća direktno u hotelu:

  • Hoteli 5* - 4 eur po sobi po noći
  • Hoteli 4* - 3 eur po sobi po noći
  • Hoteli 3* i niže kat. 1.50 - 2 eur po sobi po noći

Cenovnik hoteli 2022

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti


NAČINI I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana,  ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja

poslednji dan  boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

*smeštaj u odabranom hotelu po  odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

* Putno osiguranje

Individualne troškove putnika

* Prevoz do odredišta

* Od  01.01.2018 je obavezna boravišna taksa koja se naplaćuje na recepciji hotela  po dolasku:

Hoteli 5* - 4€ po sobi po noći, Hoteli 4* - 3€ po sobi po noći, Hoteli 3* i niže kategorije 1.5€- 2€ po sobi po noći

 

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE!

* Rezervacije hotela se vrše tako što je potrebno uplatiti  40%, a ukoliko je putovanje bližnjeg datuma od 15 dana, u tom slučaju se uplaćuje kompletan iznos aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije do 48 sati (ne računajući vikend – subota/nedelja i neradne dane). po uplati akontacije. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.

 *Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 1500 dinara po rezervaciji.

Načini plaćanja:

* svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

* gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

* čekovima građana najkasnije do 15.12.2022, datumirani svakog 15-og u mesecu.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

NAPOMENA ZA POPUSTE :

***Agencijski popust se ne sabira sa hotelskim popustom.

***Agencijski popusti medjusobno se ne mogu kombinovati 

***Hotelski popusti se odnose na devizni deo u tabeli na OSNOVNU CENU, ne odnose se na doplate 

 

NAPOMENE:

* Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.

* Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da  ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste  ili više kategorije.

*O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.

*“Late arrival,, (kasni dolazak): hoteli cuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite  nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka. U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te nece uvažiti zahteve za naknadu troskova

*Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.

*Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.

* Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.

*Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.zeustravel.rs

*Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.

*Zeus travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

*Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja  nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka.

*Usluga prevoza putnika se vrši samo do hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori, Beograd-Sarti, Beograd-Sivota-Parga, Beograd -Paralia. Termini za navedene destinacije ukoliko se koristi autobuski prevoz se nalaze u cenovniku apartmanskog smeštaja. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel.

*U zavisnosti od broja putnika za Kassandru/Sithoniju (ispod 35), postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod grada Nea Moudania

Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.

Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.

*Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost .

*Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Zeus travel, licenca OTP 240/2021, kategorija licence A od 14.12.2021.

 

Preporuka